Powerwalkingclub Lisse 2019-07-18T16:14:48+00:00

POWERWALKING IS FIT EN FUN. WEL 3 POWERWALKING LESSEN PER WEEK!
Wil je lachend en met plezier afslanken, meer energie krijgen en fitter worden?
Wil je jouw zelfvertrouwen verhogen en een stap zetten naar een gezonder leven?

Dan is dit precies wat jij zoekt!

WAT IS POWERWALKING?
Power Walking is lopen in een stevig tempo. De spierversterkende oefeningen, die tussendoor worden gedaan zorgen ervoor dat je meer vet verbrandt en een strakker figuur krijgt.
Power Walking is geen hardlopen. Uit  testen is gebleken dat mensen die Power Walking doen evenveel calorieën verbruiken als mensen die hardlopen op een normaal tempo. De resultaten zijn verbluffend!

Het gemiddelde calorie verbruik met Power Walking kan oplopen tot wel 500 calorieën per uur. Power Walking is geschikt voor jou, voor iedereen en voor alle leeftijden. Door deze natuurlijke vorm van bewegen, met weinig weerstand, is de kans op blessures nagenoeg nihil.

POWERWALKINGCLUB VERANDERT JE LEVENSWIJZE
Je werkt aan je gezondheid en hebt plezier, hierdoor is het makkelijk vol te houden en wordt het niet saai. Niet iedereen kan hardlopen maar iedereen kan wandelen en niet iedereen kan 20 kilo tillen maar iedereen tilt zijn eigen lichaamsgewicht. Dit is de basis van deze zeer effectieve bewegingsvorm en kan iedereen zijn of haar doelstelling laten bereiken. Dit kan zijn afslanken, een betere conditie krijgen, een gezonder en sterker hart krijgen, meer zelfvertrouwen opbouwen, diabetes type 2 verlagen, of gewoon op een leuke manier nieuwe mensen ontmoeten.

Heb je zin om een keer mee te doen? Meld je dan aan voor een GRATIS proefles!

Zaterdagochtend om 08:45 uur
Dinsdagavond 20:15 uur
Woensdagochtend 09:45 uur

* Locatie: elke week een andere route. Start bij FCLisse parkeerterrein
* Kosten: €65. Betaling dmv 10 rittenkaart (4 maanden geldig)
* Aanmelden: www.powerwalkingclub.com of via irene@ik-sport.nu. Appen mag ook 06-17176249
* Minimaal aantal deelnemers 6 / max 26 deelnemers

De powerwalking start met een GRATIS introductieles.
Je sport bij IK-sport.nu zonder abonnement. Je betaalt dmv een 10 rittenkaart due 4 maanden geldig is. Je hebt geen ‘last’ van een jaarabonnement of onnodige inschrijfkosten.
Als je een keer niet kan, mag je de les inhalen bij Bootcamp, XCO-Outdoor, Fitcamp of Spinning (zie voor lesdagen/tijden het rooster elders op deze site). Aanmelden voor een powerwalking les of elke andere les van ik-sport.nu gaat via de ik-sport.nu app. (Deze app krijg je doorgestuurd wanneer je een proefles aanvraagt)