Acties en Kortingen! 2019-10-03T16:47:12+00:00

KORTING OP 2E OF 3E LES BIJ IK-SPORT.NU
Wanneer je bij ik-sport.nu 2 of meer sporten beoefend, dan krijg je korting. Je krijgt 10% korting op de 2e sport en zelfs 20% korting op de 3e sport!

10% Korting bij de Hardloopwinkel Noordwijkerhout en LJ-Sport Lisse.
Ben je lid bij ik-sport.nu, dan vraag aan mij een visitekaartje voor de Hardloopwinkel Noordwijkerhout. Bij inlevering van dit visitekaartje krijg je 10% korting op het assortiment.
En het allerbelangrijkste! Je wordt bij de Hardloopwinkel Noordwijkerhout uiterst vakkundig en goed geadviseerd.
Ook bij LJ-Sport Lisse krijg je 10% korting. Geef bij betaling aan welke sport je volgt en er gaat 10% van de rekening af!! Mooi meegenomen.

BEN JE TOE AAN NIEUWE SPORTKLEDING?!
Dan heeft IK-Sport.nu leuke voordelige shirts en sporttasjes voor bidon/handdoek.
Allemaal met het leuke sportieve logo van IK-Sport.nu.
Je kan de kleding bestellen door te mailen naar irene@ik-sport.nu

De Windjacks zijn er weer!! Te bestellen in diverse kleuren! Geef je maat op en ik zorg dat je deze herfst/winter geen kou vat!!

NIEUW!!! Sporttop die iets over de billen valt met fluoriserende bis aan de zijkant.
Het IK-sport.nu logo is op de rug gedrukt in dezelfde kleur als de bis. DIverse maten beschikbaar.
Prijs is voor leden van IK-sport.nu € 15,00. Voor niet-leden €25,00

Sportshirt Dames! Voor leden van IK-Sport.nu €15,00. Voor niet leden €23,50. Laatste shirt maat S!

Klein rugzakje voor bidon en handdoek! Voor leden van IK-Sport.nu €5,00. Voor niet leden €10,00